2007. július 3., kedd

Vérfarkasok napja

Reggel elég nehézkesen indult a napunk. Páran nem tudtak aludni a hidegtől így arra az elhatározásra jutottak hogy már reggel 4:38-kor elkezdik a házimunkát. Személy szerint Herendi Eszter, Hollósi Judit és Miljacki Marija. Terítéssel kezdték elég zajosan (VP felébredt a zajra és azon agyalt, hogy vajon kijöjjön-e ordítani egy sort a lányokkal, de rájött, hogy mennyire helyesek, hogy már korán reggel elkezdték a munkát.)

7:00-kor elmentek 90 db kifliért és 3 kg kenyérért. Nagy erőfeszítéssel sikerült haza cipelni a kifliket. Ádi és Marija nekiláttak a kiflik szeleteléséhez ( valójában Ádi vagdosta de Marija lelki segélye nélkül nem ment volna !!! ). A feladat a kiflik felezése volt, így Ádi nagy lelkesedéssel látott neki a dolognak. Kis szépséghiba, hogy az első 10 kiflit keresztbe felezte el, csak később – Ágnes néni unszolására – tért át a hosszanti felezésre. Nekiláttunk a regelizéshez a menü a következő: paradicsom, paprika, párizsi, friss kifli, és tea. Amíg a kiválasztottak mosogattak a többiek ping-pongoztak és társasoztak.

Majd elkezdődött az előadás a boszorkányokról. Miután végighallgattuk Istvánt, feladatokat kaptunk a boszikról. Tudtátok például, hogy a bájitalba egyátalán nem kell tehénlepény és pókháló, viszont nélkülözhetetlen a macskamáj és a rozmaringvíz?

Délelőtt megkezdtük a városok makettjeinek elkészítését, amit aztán délután is folytattunk. A végeredmény lentebb látható.

A déli pihenőt elnyújtottuk egy kicsit, tekintettel arra, hogy a hőséget csak a Balatonban hűsölve lehetett kibírni. Gyorsan rögtönöztünk is egy vízilabdamérkőzést, folyamatosan változó szabályokkal. Martin és Patrik ismét egymás ellen játszottak, ami sok derűs pillanatot okozott, már amikor felbukkantak a víz alól.

A szokásos focimeccs is megvolt, de a labda vízbőlmentésének áldozatul esett Csenge fél pár papucsa.

A mai vacsi rakottkrumpli volt, amit Ágnes néni és kis kuktái állítottak elő.

A vacsora előtt a stégen intim pillanatokat éltünk át, amikor a lovagok és úrhölgyek vallottak egymásnak szerelmet, a stégről figyelő negyven fős közönség árgus szemei előtt.
Gábor a visszautasítástól összeomolva ruhástól vetette magát a vízbe, de túlélte a zuhanást, és a 30 cm-es vízből ki tudott kecmeregni. Dancsi egyszerre három gráciának csapta a szelet, Kevin pedig Quasimodót megszégyenítő púppal is képes volt elnyerni az úrhölgyének szerelmét.

Este a boszorkányokhoz kapcsolódva néztünk meg egy démonos filmet, és még azt is megfejtettük, hogy miért látszódnak a tükörben a vámpírok.

Este feltámadt a szél, de az éjszakai vihar elmaradt. A filmnek köszönhetően az éjszakai jövés-menés sem volt, hiszen ki tudja melyik bokorból leselkedik egy démon vagy dementor (főleg a szabad strandon, igaz lányok?)…