2007. július 6., péntek

Rózsaablakok reloaded, céhek

Reggel kicsivel jobbra fordult az idő, ennek örömére ping-pong bajnokságot rendeztük, Attila vezénylésével. A reggeli foglalkozáson azt a feladatot kaptuk, hogy céheket alapítsunk, készítsünk hozzájuk cégért, oklevelet, és mesterremeket. Mindenki boldogságteljesen fogadta a híreket, hogy végre aktívan dolgozhatnak városukon. Az azeriek múltjukra való tekintettel, tehenész céhet alapítottak, ráadásul a tanárok még friss tejet is kaptak, és H. Judit káprázatos hangjával elkápráztatta a közönséget, mivel gregorián stílusban énekelte a Boci,boci tarkát. Walburgiak borász és halász céhet alapítottak. Sajnálatos, undorító, és megdöbbentő mestermunkát hoztak létre a halászok, melyre a GreenPeaceHistory(Takát(c)sék) aktívan ellenáltak. Mi volt ez? Döglött aranyhalak arany hajtűvel kartonra rászúrva, a szemükön keresztül. Még a tanárok szava is elállt pár percre. Ezzel szemben borász céh remekelt, gyönyörű cégérrel, és jó évjáratú borával, ami sajátos walburgi buborékos bor. A gomba gombolák, nevükhöz híven, bevezettek minket a gombász szakma rejtelmeibe, illetve volt ott még fazekas, és kovács céh is. A tanárok, még friss gombapörköltet kaptak. (Nem is kaptunk-vp) Az eldorádói ifjak ízelítőt adtak a kínzási módszerek tárházázból, ugyanis hóhér céhet alapítottak, tanáraiknak a tüzes vas kínzási módszer tetszett a legjobban, gondolkoznak a TöriTáborba való bevezetéséről.

Miután jóllaktak, és jól szórakoztak a tanárok, pontozásban a megfelelő értékelést adtak (így sajnos csak a Gombola csapat kapott maximális pontszámot). Miután a keddi rózsablak kontúrok megszáradtak, a városok leültek az ebédlbe, ahol terpentin szag terjengett. Rosszulléről nem tudunk(egyelőreJ). Csodálatos munkák születtek, szebbnél-szebb ablakok nyíltak meg kicsiny táborunk katedrálisában.

Délután kemény foci, és röpi meccs zajlott.(hozzátesszük ,hogy a tanárok mindkét sportágban remekltek, főként Cili a röpiben, és Vp, aki hihetetlen nagy tehetséggel játszott, csoda ,hogy nem focista lett.

Sajnálatosan, Marci eltávozott tőlünk, hívta a lovagi lét, Cilit pedig férje, István hagyta itt, hívta a kötelesség. De kaptunk két új matektudomány mestert, Lux Judit nénit, és (IV.) Szép Janót, lovagnevén Johann von Belle-t

Este izgalmas tipp mix városharc vette kezdetét, amit fölényesen megnyertek a walburgiak. Miután mindenki kómás fejjel elvonult, csend borult az éjszakára, és semmi érdekes nem történt.(DE TÉNYLEG!!!!!!!!!!!!:-) Azért a tanárok tudják, amit tudni kell…)

Így telt csütörtöki napunk.

Krónikás: Eszti és Ádi














































Nincsenek megjegyzések: