2007. július 6., péntek

UBYSPSO

Ma már, a hétfői gyakorlás után, Ádi már sikeresen szabdalta a kifliket miután bevásárolt a Tábor részére. Reggeli után, Lux-Janó-VP matek trió bevezette a városok polgárait a matematika csudálatos (vértől totyogó) világába. Megtudtuk hogy mennyi nyúl bébi is születhet. (Azt hiszem Ádi itt a Fibonacci-sorozatra céloz-vp) A számolás sem maradt el, sok-sok pont keletkezett ebből. Sajnálatos volt, hogy a matematikaelőadás előtt súlyos viharfelhők gyűltek a tábor felett. De szerencsésen megoldódott a helyzet, bár... De a nap további része vidáman telt, bár még a szél kissé fújt.

A délelőtt további részében megkezdődött az UnderBélaYard Stone-Paper-Scissors Open. A végeredményekről a későbbiekben számolunk be.

A ping-pong bajnokság első fordulója sikeresen véget ért, érdekes boszorkányos tény ugyanakkor, hogy két kivétellel de mindig a jobboldali név győzelmeskedett, és nem mellesleg Cili volt az első aki győzőtt.

Ebédnél új szakszóval bővült szókincstárunk, darázstészta=grízes tészta. Meglepődtünk!! A fáradtság kezdi kikésziteni, az erős idegzetűeket is. Sajna. De attól még remek a hangulat! A nap is süt már. Ebéd előtt még folytatódott a ping-pong másodforduló. Mosogatásnál tányértörésre került sor (de nem a tányér tört el…). Bár volt egy másik tányértörés is melynél Kevin vérző sebbel rohant ragtapaszért, melyet a Jószívű Bene Ági nénitől kapot meg, ki isteni étket készitet, azoknak kik nem kultiválják a grízes tésztát. Utána hősies lovagként tért vissza a gályába.

(2007-07-06 15:03) Friss jelentés a Ping-Pong másod forduloról. Írországi Patrik megverte Cilit pingpongban (21-8). (Cili kedvenc) B.B. megverte H. Judittot, így már csak egy azeri maradt versenyben, a Püspök..

Krónikás: Eszti és Ádi

ui: Mivel szombaton és vasárnap a könyvtár zárva tart, így a krónikát csak akkor tudjuk vasárnap esténél hamarabb frissíteni, ha valami nagy szerencse ér minket. Bízzunk együtt!














Nincsenek megjegyzések: